Céginformáció

Cégünket, a Press & Holz Studio Kft. 1996 tavaszán alapítottuk, 6 személy elhatározásából, kettős céllal, mint azt neve is jelzi a kettős szókapcsolatban. Press, mely többnyire nyomdai előkészítési, nyomdai kivitelezési és kapcsolódó nyomdai szolgáltatásokkal köthető össze. Holz, mely német nyelven fát jelent, faipari tevékenység szándékát kívánta jelezni.

Ez a kettősség, az időközben történt változások ellenére a mai napig megmaradt, szolgáltatásként nyomdaipari kiegészítő tevékenységet, speciális reklámanyagok kivitelezését végezzük, többször alvállalkozók bevonásával, melyek speciális gépi felszereltséget kívánnak meg (pl.: nagyméretű reklámtáblák, attrapok, csomagolóanyagok, stb.).

1998-ban, a nyomdai előkészítéssel foglalkozó cégtársainkkal közös megegyezéssel külön váltunk, a faipari tevékenység erősítését megcélozva. Ekkor már jelentős eredményeink voltak a célul tűzött, addigra már szabadalmi bejelentés alatt álló fajáték család gyártásában.

Ebben az évben lett cégünk valóban családi tulajdonú vállalkozás, s indult el a speciális géppark felállítása, az ehhez szorosan kapcsolódó technológia kialakítása, maximális minőségi munka megvalósítása.

Nyomdaipari tevékenységünk során, több reklámügynökségi kapcsolat révén hazai nagy és multinacionális cégek voltak megbízóink, óriás reklámtábláktól kezdve a levélreklám akciókig minden területen. Az ebből származó nyereséget fordítottuk fokozatosan a fajáték gyártás fejlesztésére.

A kialakult játék-szortimentet alkalmasnak találtuk a megmérettetésre, a Magyar Termék Nagydíj Pályázat 2001. évi oklevele mutatja, hogy piacképes a KUB KIT fantázianevet kapott fajáték család.

Budapesti referencia óvoda bizonyítja, hogy nem csak a bírálóbizottság, hanem a gyerekek is értékelik a KUB KIT család minden tagját. (Pingvin Alapítványi Óvoda, telefon: 06 1 214 4257) Zuglói óvoda, ahol a teljes játékcsalád kézben van: Csip-csup csodák magánóvoda, XIV. Vezér utca 84.