Copyright

A Press & Holz Studio www-oldalainak (website) látogatásával Ön elfogadja az alábbi feltételeket. Amennyiben nem, kérjük, ne látogassa oldalainkat.

szerzői jogok

A Press & Holz Studio www-oldalainak tartalma szerzői jogvédelem alá esik. (© Copyright Press & Holz Studio) Minden jogot fenntartunk. Tilos a Press & Holz Studio előzetes írásbeli engedélye nélkül a tartalom egészét vagy részeit bármilyen formában reprodukálni, átruházni, terjeszteni vagy tárolni. Az itt közzétett anyagok felhasználását, másolását és terjesztését a Press & Holz Studio csak abban az esetben engedélyezi, ha a fenti szerzői jogi jelzés minden másolaton és kísérőanyagon megjelenik, valamint a Press & Holz Studio nevének és logoinak minden reklám és/vagy kereskedelmi célú felhasználásához előzetesen irásbeli engedélyt kért és kapott a terjesztő a Press & Holz Studio-től. A Press & Holz Studio azonban beleegyezik abba, hogy saját, személyes használatra ezen oldalak kivonatai számítógépén tárolhatók vagy kinyomtathatók legyenek. A www-oldalainkon lévő egyes dokumentumok további feltételeket tartalmazhatnak.

A közzétett anyagok felhasználhatóságát illetően a Press & Holz Studio semmilyen szavatosságot nem vállal.

védjegyek

A 'PRESS & HOLZ STUDIO' és a 'KIB KIT' embléma, ill. logo és szimbólum, valamint a 'PRESS & HOLZ STUDIO' és a 'KIB KIT' névek a Press & Holz Studio regisztrált és bejegyzett védjegyei, ill. tulajdonai.

Más cégek termékei és szolgáltatásai azon cégek bejegyzett védjegyei.

online

A Press & Holz Studio www-oldalain feltüntetett valamennyi információ kizárólag tájékoztatásul szolgál. Törekszünk ezen információk folyamatos frissítésére, azonban semmiféle felelősséget nem vállalunk az információk esetleges hiányosságai, pontatlanságai miatt. A www szerveren található anyagok alkalmazása a felhasználó saját felelősségére történhet. A lapok készítői, illetve a szerzői jog tulajdonosa semmilyen körülmények között nem tehető felelőssé az anyagok alkalmazásából származó bármiféle esetleges kárért.

A Press & Holz Studio www-oldalainak tartalma a leírtak szerint, változtatás nélkül értendő. Ha a törvény másként nem rendelkezik, semmilyen természetű garancia (sem kifejezett, sem hallgatólagos) nem vonatkozik az oldalak pontosságára, megbízhatóságára vagy tartalmára. A Press & Holz Studio fenntartja a jogot, hogy az oldalakat bármikor felülírja vagy elérhetőségüket megszüntesse.

A Press & Holz Studio www-szerverei automatikusan naplózott információkat gyűjtenek (felhasználók IP-címe, operációs rendszer, böngészőprogram típusa, egyéb információk). Ezen adatokat kizárólag összesített és feldolgozott formában hasznosítjuk, szolgáltatásaink (és azok esetleges hibáinak kijavítása) minőségének érdekében, valamint statisztikai célokra. Az adatokat a felhasználók által megadott egyéb adatokkal semmilyen formában nem kapcsoljuk össze, harmadik fél részére nem adjuk tovább.

kapcsolatok

A Press & Holz Studio www-oldalain más webhelyekre mutató linkeket helyez el, de nem vállal felelősséget a hivatkozott helyek tartalmáért. Hasonlóképpen, a Press & Holz Studio nem vállal szavatosságot, garanciát az így elérhető website-okon bemutatott vagy hivatkozott termékekre vagy szolgáltatásokra.

A Press & Holz Studio nem vállal felelősséget olyan, harmadik fél által létrehozott vagy publikált anyagokért, melyekhez a Press & Holz Studio www-oldalai kapcsolódnak.

publikáció

Azzal, hogy anyagot bocsát rendelkezésünkre (postai úton, ill. bármely szerverünkre küldött e-mail vagy a www-oldalak útján) vállalja, hogy az alkalmas a nyilvánosságra hozatalra és elfogadja, hogy a Press & Holz Studio azt - minden felelősség nélkül - nyilvánosságra hozhatja, tartalmukat - amelyért felelőséget nem vállalunk - (részben vagy egészben) felhasználhatja. Vállalja, hogy a rendelkezésre bocsátott anyaggal kapcsolatban nem kezdeményez ellenünk jogi eljárást, továbbá kártalanítja a Press & Holz Studio-t harmadik fél igényérvényesítése esetén. Nem őrzünk meg, és nem küldünk vissza a Társaságunk rendelkezésére bocsátott bármely típusú (szöveges vagy képi) anyagot, ill. adathordozót (e-mail, fotó, levél, CD, floppy, ZIP, stb.), a postán elveszett küldeményekért nem vállaljuk a felelőséget.